Леонардо Ди Каприо и Джейми Фокс отново се събират на голям екран

Pinterest LinkedIn +

След страхотната им колаборация в уестърна Django Unchained (Джанго без окови) актьорите Леонардо Ди Каприо (Leonardo DiCaprio) и Джейми Фокс (Jamie Foxx) отново се събират заедно на голям екран за нова криминална драма.

Двамата актьори вече са потвърдили с договори участията си в адаптация на гангстерския роман Mean Business On North Ganson Street от С. Крейг. Захлер.

Историята разказва за провалил се детектив (Ди Каприо), изпратен в малък град в Мисури, САЩ, който е хванат в желязната хватка на мафията и насилието. Там героят среща друг посрамен свой колега (Фокс) и двамата създават неочаквано добър екип.

Самият автор на романа ще е и сценарист на филма, а Леонардо Ди Каприо освен с една от главните роли ще се заеме и с продуцирането на Mean Business On North Ganson Street.

Междувременно на Джейми Фокс му предстои участие в трилъра White House Down, който излиза на 6 септември 2013 г., а Ди Каприо пък може да бъде видян в криминалната драма на Мартин Скорсезе (Martin Scorsese) The Wolf of Wall Street, който се очаква в кината oт 15 ноември 2013 г.

Сподели.