Куентин Тарантино планира ново пренаписване на историята след Django Unchained

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че Django Unchained (Джанго без окови) излезе сравнително наскоро, Куентин Тарантино (Quentin Tarantino) вече мисли за финала на трилогията, започнала с Inglourious Basterds (Безславни копилета).

В т. нар. поредица "Пренаписаната история" режисьорът се фокусира върху важни исторически периоди, изкривявайки ги през призмата на уникалното си въображение.

"Тази тема (пренаписването на историята) се нуждае от трилогия, има нужда от трети филм. Не съм решил за какво да е той, но няма да се изненадам, ако се случи...", коментира Тарантино на церемонията по връчването на наградите BAFTA на 10 февруари.

Режисьорът вече сподели преди време идеята си за филм с работно заглавие Killer Crow, чието действие се развива отново през Втората световна война, като този път главни герои са взвод цветнокожи американски войници.

Въпреки това Куентин Тарантино често е имал идеи за филми, които са потъвали в забвение в по-късен етап – както се случи и с Kill Bill Vol.3 (Убий Бил 3), който според режисьора е "малко вероятно да види бял свят".

В очакване на повече подробности за следващия му филм обаче може да се наслаждаваме на Django Unchained, който е на лов за филмови награди, включително и Оскари, за които има цели пет номинации.

Сподели.