Лена от Тату показа божественото си тяло в Maxim (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

28-годишната Елена Катина, известна повече като Лена от скандалния момичешки дует Тату, позира в провокативна фотосесия за руското издание на списание Maxim и споделя пикантни детайли от миналото си като дуетна половинка на Юлия Волкова.

Въпреки че от 2011 година двете момичета развиват солови кариери, все още не могат да избягат от артистичния си имидж на лесбийки, с който станаха световноизвестни по време на съвместната си работа.

В интервюто за февруарския брой на мъжкото списание Лена хвърля светлина по въпроса, обяснявайки:

"С Юлия никога не сме казвали, че сме лесбийки. Винаги, когато са ни питали за това, сме отговаряли: "Не, просто се обичаме"...

Мисля, че свършихме добра работа. Проблемът обаче стои и до днес - дори не можете да си представите колко писма сме получавали, в които пише "Спасихте ме от самоубийство" или "Помогнахте ми да проумея, че не съм сам на този свят, много благодаря", казва още пред Maxim Катина.

На въпроса дали няма разочаровани фенове, след като при разпадането на дуета става ясно, че хомосексуалните влечения на певиците са само имидж, Лена отговаря: "Феновете знаят, че винаги съм била само с мъже. Юлия е правила експерименти с девойки. Да, има недоволни, но тогава трябва да обявим и Леонардо Ди Каприо за нечестен, понеже участва в "Пълно затъмнение".

"Мъжът, с когото съм в момента, много хареса тази фотосесия. Каза: "Много яко! Толкова си секси, толкова си красива! Отново се влюбих в теб, въпреки че сме заедно от три години", завършва интервюто си рижата красавица.


Сподели.