Близначки и Мариан Вълев-Куката са звездите на Maxim през март

Pinterest LinkedIn +

Едни от най-известните и сексапилни близначки в България - Доротея и Емануела Толеви - са част от звездите в мартенския брой на списание Maxim.

Бившите професионални баскетболистки, които украсяват корицата, разказват за спортната си кариера, дефилетата като топманекенки и честите случаи на мъже, влюбени едновременно и в двете. "И на двете ни се е случва някой да дойде и да каже: "Ти си по-готина от сестра ти", споделят момичетата.

За да не стават недоразумения, двете красавици са татуирали собствените си инициали на едно доста интимно място, до което обаче камерата на Maxim успява да стигне и да покаже на страниците си.

В мартенския брой на страниците на Maxim полягат още украинска певица и колумбийска мечта, а сециално допитване до пет хиляди дами от цялата планета дава най-важните отговори за типичния самец – какво да прави в леглото.

Ексклузивното интервю на броя е с актьора Мариан Вълев, познат от ролята си на Куката в сериала "Под прикритие", а по случай турбуленцията около папския престол на страниците на списанието намира място и аматьорската история на футболните национали на Ватикана.

Сподели.