Три различни версии за финала на "Под прикритие 3". Изборът става ясен на 17 февруари

Pinterest LinkedIn +

Трети сезон на най-гледания български сериал - "Под прикритие" - приключва тази неделя, 17 февруари. След 3 месеца интензивен екшън, престрелки, гонитби, убийства и нелегални сделки мисията на агента под прикритие Мартин е пред своя край. Време е основният въпрос - ще събере ли той достатъчно доказателства, за да вкара Иво и Джаро зад решетките, или ще бъде разкрит и наказан по най-жестокия начин - да получи своя отговор.

Засега той е известен само на продуцентите от БНТ и Камера, както и на режисьора на финалния епизод – Виктор Божинов. Причината за това е, че за финал на "Под прикритие 3" са заснети три различни версии, а тази, която ще бъде излъчена в неделя, ще бъде изненада дори и за актьорите.

В социалните мрежи вече се появиха множество спекулации относно финала на сезон 3. Едни са убедени, че Джаро ще убие Мартин, други залагат на справедливото възмездие и арести за гангстерите, трети пък са доста по-черногледи и предполагат, че за Иво, Джаро, Куката и Марто финалът ще бъде фатален.

Какво наистина ще се случи ще стане ясно в неделя, 17 февруари, от 20:45 по БНТ.

ПОЗНАЙ НОСИТЕЛИТЕ НА ОСКАР 2013! СПЕЧЕЛИ КИНО ЕНЦИКЛОПЕДИЯ С ИГРАТА НА AVTORA.COM>>

Сподели.