Легендите "Форинър" идват в България през май 2022 година

Pinterest LinkedIn +

Рок величията "Foreigner" се завръщат в България! В рамките на турнето си те ще посетят най-горещите музикални точки в Европа, включително и София, със страхотно шоу на 27 май 2022 г. в зала 1 на НДК.

С 10 мултиплатинени албума, над 80 милиона продадени копия и неподражаем музикален стил "Foreigner" са световно признати като една от най-успешните банди в рок историята. Песните им се превръщат в химни на цели поколения, а разтърсващите им изпълнения на живо и неповторима енергия на сцената обещават незабравимо преживяване! 

На 27 май 2022 г. в зала 1 на НДК ще прозвучат на живо парчета като “I Want To Know What Love Is”, “Cold As Ice”, “Hot Blooded”, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent” и много други. След повече от 40 години успешна музикална кариера "Foreigner" продължават да превземат световните класации, а хитовете им имат над 10 милиона слушания всяка седмица.

Билетите за концерта на "Foreigner" са с цени от 60 до 140 лева са вече в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Билет Бг.

Сподели.