"Foreigner" планират двудневна почивка в България

Pinterest LinkedIn +

Легендарните музиканти от "Foreigner" са поискали да останат поне два дни след концертите си у нас. Рокаджиите ще зарадват феновете си в Русе на 8 май, а на 9 май ще се състои концертът им в София. Това са последните дати от турнето им в Европа като след тях музикантите ще се отдадат на кратка почивка в столицата.

По време на юбилейния концерт на "Foreigner" българските фенове ще чуят всички вечни класики на групата като "Feels Like the First Time", "Urgent", "Waiting for a Girl Like You", "I Want to Know What Love Is". Рок класиците ще представят и две напълно нови парчета, част от двойното CD "40", включващо най-големите им хитове.

Вече 40 години "Foreigner" е сред най-успешните рок групи в света с продадени над 70 млн. албума. Групата е основана през 1976 г. в Ню Йорк от трима американци и трима англичани. Още първите им песни, написани от британския китарист Мик Джоунс и вокала Лу Грам, се превръщат в хитове.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.