Legendary обяви чудовищен филмов сблъсък: Кинг Конг срещу Годзила!

Pinterest LinkedIn +

Две от най-легендарните чудовища в историята на киното ще се изправят едно срещу друго в нов филм на Legendary Pictures.

Кинг Конг и Годзила са на път да се сблъскат в нова продукция, която ще последва самостоятелни заглавия за двата гиганта - Kong: Skull Island и Godzilla 2.

Предстоящият филм за огромната горила вече има в актьорския си състав Том Хидълстън, Бри Ларсън и Кори Хоукинс. Премиерата му се очаква на 10 март 2017 г.

Малко повече от година по-късно пък на екран се завръща Годзила с продължение на едноименния трилър от 2014 г. За втората част се знае малко, но се очаква кастът да бъде воден от Самюел Джексън, Том Уилкинсън и Джон Си Райли.

С това Legendary Pictures прави стъпка напред в битката на големите студийни франчайзи, всеки от които прави своя собствена споделена вселена, която да обитават всеизвестните персонажи.

Към този момент Marvel си има Отмъстителите, Warner Bros. - Батман и Супермен, Fox - Х-Мен, а Universal Pictures разполага с Дракула, Франкенщайн, Мумията и други легендарни хорър персонажи.

Сподели.