Легендарният лейбъл Roadrunner Records започна работа с "Фрактура" на Васко Катинчаров

Pinterest LinkedIn +

Световният издател на рок и метъл албуми Roadrunner Records включи българското предаване "Фрактура" в списъка с проверени медии, с които работи. Американската компания има в каталога си мултимилионните имена на Slipknot, Dream Theater, Killswitch Engage, Gojira, Rush, Nickelback, Trivium и много други.

За начало екипът на Roadrunner Records засне специални поздрави на артистите си за зрителите на "Фрактура". Във времето съвместната работа между Roadrunner Records и най-старото телевизионно предаване за рок и метъл музика в България ще бъде развита допълнително.

"Това, че музикален гигант като Roadrunner ни обърна внимание, е едно сериозно признание за всички фенове в България. Аз съм работил с техни артисти години наред, като след това съм разбирал, че банди като Soulfly, Machine Head, Stone Sour, Opeth и други са споделяли с издателите си добрите си впечатления от срещите ни.

Специалното в случая сега е, че самите Roadrunner снимат в Щатите тези "поздрави" на артистите си към зрителите на предаването. Това е една малка победа за всички нас, защото няма как да накараш фактор като тях да ти обърне внимание, след като в България е трудно да се говори за работещ музикален пазар. Искам да благодаря на екипа на Орфей Мюзик, който много помогна за ползотворната комуникация с Roadrunner Records", коментира продуцентът и водещ на предаването "Фрактура" Васко Катинчаров.


Сподели.