"Last hope" приключват годината тежко с ново видео към "New Day Heroes"

Pinterest LinkedIn +

"Last hope" качиха онлайн новия видеоклип към песента си "New Day Heroes", която е включена в излезлия миналата пролет шести студиен албум на групата "Chain Reaction".

"Last hope" качиха онлайн новия видеоклип към песента си "New Day Heroes", която е включена в излезлия миналата пролет шести студиен албум на групата "Chain Reaction".

В началото на 2016 г. "Last hope" подписаха договор с култовата холандска звукозаписна компания "GSR Music" за международно издаване и разпространение на новия албум "Chain Reaction".

Тя е един от водещите хардкор лейбъли в Европа, дом на още култови групи като "Born From Pain", "Knuckledust", "All Out War", "Kickback" и много други. "Chain Reaction" съдържа 13 песни и е записан в "Alpha & Omega Studios" в Италия.

Последното появяване на групата за тази година на живо в България ще бъде на 17 декември в столичния клуб "Mixtape 5". Това участие на "Last hope" ще бъде в рамките на фестивала HARDCORE X-MASS2016, който стана традиция в родните хардкор среди.

Освен легендите от "Last hope" там ще може да чуете още "Redound", "Bright Sight", "Rykers", "Risk It", "Noviot Pochetok", "Another Day", "Face Up" и други.

За "Last hope" годината ще завърши с кратко турне в Германия между 24 и 31 декември, в което участие ще вземат и "Born From Pain" и "Harm's Shelter".

Сподели.