Last Hope приключиха записите на новия си албум

Pinterest LinkedIn +

Записите на дългоочаквания нов, все още неозаглавен албум на хардкор пионерите Last Hope приключиха. Проектът съдържа 11 чисто нови парчета, чието смесване ще бъде направено в Alpha Omega Studios в Милано, Италия, и се очаква на пазара през есента на 2006 г.

Новият материал, чиито записи са реализирани в софийското Стейн Студио, заедно с помощта на италианския продуцент Алесандро Азали, известен още с работата си с групи като Cataract и Cro-Mags, със сигурност ще е изненада за много хора - групата никога до сега не е звучала толкова тежко и безкомпромисно. Предстой смесване и мастеринг в Alpha Omega Studios в Милано, Италия.

Last Hope ще свирят утре (2 юли) в столичния клуб “О!Шипка”, заедно с младата софийска метъл-кор надежда Melekh - това ще е единственият концерт на Last Hope в София за следващите няколко месеца. Част от парчетата, които ще свирят на Сцената за авторска музика ще са именно от предстоящия нов албум и някои от тях ще бъдат представени за първи път на живо, заедно със старите класики.

На 13 август групата ще забие в клуб Комиск - Варна, като хедлайнер на поредния Union Festival. В подкрепа на новия диск Last Hope планират турне, като междувременно се очаква да се включат в няколко фестивални прояви извън България, научи Avtora.com. 

http://www.myspace.com/lasthopesofia
http://www.lasthopehardcore.com ще стартира в качествено нов вид в средата на юли

Сподели.