Ларс Улрих се сгоди за топ модел

Pinterest LinkedIn +

Барабанистът на Metallica Ларс Улрих се сгоди за приятелката си - модела Джесика Милър. Щастливото събитие беше отпразнувано с парти в Лас Вегас в присъствието на членове на двете семейства.

Това ще бъде първи брак за 29-годишната Милър, но трети за рокаджията, който има четирима сина от три жени.

Улрих, който в края на 2013 г. ще навърши 50 години, се жени за пръв път през 1988 г. за британката Деби Джоунс, която среща по време на концерт на Metallica.

Следващата му законна съпруга е Скайлър Сатенстейн, която е колежанското гадже на актьора Мат Деймън. Любопитна подробност е, че Скайлър е прототип на героинята със същото име от филма Good Will Hunting (Добрият Уил Хънтинг), изиграна от актрисата Мини Драйвър.

С нея роденият в Дания Ларс Улрих се разделя след 7-годишен брак, а единият от синовете им -  Майлс Улрих - върви по стъпките на баща си и свири на барабани в бандата My Missing Half.

Бъдещата съпруга на Ларс Улрих има няколко корици за Vogue и е представяла модели на марките Gap, H&M, Chanel и др. Преди да се влюби в барабаниста на Metallica тя беше интимна с друг рокаджия - Дарън Малакян от System of a Down и Scars on Broadway.

Сподели.