Lamborghini Aventador, Chevrolet Camaro ZL1 и Porche 911 Carrera S в NFS: The Run - Limited Edition (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Три ексклузивни коли и пет допълнителни изпитания ще бъдат включени в лимитираното издание (Limited Edition) на предстоящата Need for Speed: The Run, която ще бъде издадена за PC, PlayStation 3 и Xbox 360 на 18 ноември т. г. Въпросните возила са Lamborghini Aventador, Chevrolet Camaro ZL1 и Porche 911 Carrera S, за които се предполагат, че ще бъдат издадени допълнително и за потребителите, закупили стандартното издание на The Run.

Най-новото попълнение към хитовата рейсинг поредица се разработва от EA Black Box, които стоят и зад миналогодишната Need for Speed: World, и е първото заглавие, различно от шутър, изградено върху енджина Frostbite 2 на DICE.

The Run също така ще е първата игра от NFS сериите, в която главният герой, Джак, ще излезе от колата си и ще впрегне собствения си опорно-двигателен апарат, за да се придвижи от точка А до точка Б. Неговата основна цел ще бъде да спаси живота си. За да я изпълни, той ще трябва да измине безпрепятствено пътя от Сан Франциско до Ню Йорк, преодолявайки предизвикателства като гонки с полицейски патрули, натоварен пътен трафик в градове като Лас Вегас, Денвър и Детройт, заледени високопланински участъци, преминаване с пълна газ през тесни каньони и пр.

Кадри от геймплея и трите коли от Limited Edition могат да бъдат видени в новия трейлър на Need for Speed: The Run.


Сподели.