Lady Gaga заби колежките си в земята с уникално изпълнение на Super Bowl 2017 (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Въпреки многото препятствия по пътя към върха Lady Gaga вече е там. И доказа това с впечатляващо изпълнение на Super Bowl 2017. На полувремето на най-голямото спортно събитие в САЩ Гага изпълни най-големите си хитове, представи и нови парчета, обяви турнето, промотиращо новия ѝ албум Joanne, и показа, че е феноменален артист с гласови данни, на които Мадона може само да завижда. От интимни изпълнения като Million Reasons до стадионен поп като Born This Way и Bad Romance – жанрът си има нова кралица!

Въпреки многото препятствия по пътя към върха Lady Gaga вече е там. И доказа това с впечатляващо изпълнение на Super Bowl 2017. 

На полувремето на най-голямото спортно събитие в САЩ Гага изпълни най-големите си хитове, представи и нови парчета, обяви турнето, промотиращо новия ѝ албум Joanne, и показа, че е феноменален артист с гласови данни, на които Мадона може само да завижда. 

От интимни изпълнения като Million Reasons до стадионен поп като Born This Way и Bad Romance – жанрът си има нова кралица!


Сподели.