Lady Gaga татуира тила си с херувим на гала премиерата на Fame (Видео и снимки)

Pinterest LinkedIn +

Lady Gaga затвърди имиджа си на една от най-ексцентричните представителки на модерната поп сцена, като използва официалната гала премиера на своя първи парфюм – Fame, за да постави пред стотиците вперени в нея погледи най-новата си татуировка.

Събитието се състоя в Guggenheim Museum в Ню Йорк на 13 септември и бе посетено от редица знаменитости, сред които модните величия Александър Уанг, Джейсън Ву и Марк Джейкъбс, наред с Линдзи Лоън, Парис Хилтън, Майкъл Страхан, Йоко Оно и др.

Един от акцентите на вечерта бе представянето на окончателния вариант на късометражния филм за Fame, дело на Стивън Клайн. Той дебютира в YouTube през август и е продуциран от Ридли Скот.

След края на прожекцията присъстващите на събитието получиха възможността да се докоснат до Lady Gaga, взимайки участие в нейния пърформанс Sleeping With Gaga. Излегната на черна кушетка насред уголемено копие на шишето на Fame, Mother Monster симулира дълбок сън, докато гостите в залата протягаха ръка през малка дупка в шишето, за да подържат ръката й.

Кулминацията на вечерта бе достигната, когато 25-годишната звезда свали перуката от главата си и се остави в ръцете на известния татуист Марк Махоуни, който изрисува на тила й малък херувим под звуците на Mercy на Kanye West (освен музиката на рапъра, в хода на вечерта са звучали песни на Едит Пиаф, Дейвид Бауи и др.).

Lady Gaga се раздели с част от косата си по-рано тази седмица, отдавайки почитта си на майката на Тери Ричардсън, която почина от рак.


Сподели.