Lady Gaga разкри, че е била жертва на изнасилване

Pinterest LinkedIn +

Lady Gaga записа емоционалната песен Til It Happens to You за документалната лента The Hunting Ground, която разказва за предполагаемо изнасилване в американски колеж. Певицата сподели, че е преживяла същата жестокост, когато е била на 19 години.

"Не казах на никого в продължение на около седем години. Не знаех как да го приема", спомня си изпълнитeлката.

"Не знаех как да не се обвинявам и да не смятам, че вината е била моя. Това промени живота ми. Промени ме изцяло. Промени тялото ми, промени мислите ми."

Запитана как случилото се е променило тялото й, 29-годишната дама отговаря:

"Когато преживееш такава травма, не оставаш само с непосредствените физически белези. Някои преживяват спомена години след това. Много хора изпитват не само емоционална и душевна болка, а и физическа, която е следствие от факта, че са били оскърбени, травматизирани."

Въпреки тежките дни, към които й се наложи да се върне, Lady Gaga има за какво да полети от радост. Тя получи първата си номинация за наградите "Златен глобус" за играта си в сериала American Horror Story: Hotel.

Освен на професионалните си успехи тя се радва и на обичта на най-специалния мъж в живота й – актьора Тейлър Кини, с когото се сгодиха на Свети Валентин. Звездната двойка все още не е избрала дата за сватбата си, но пък времето е пред тях.

"Казах й, че нямам нищо против да направим малко тържество. Но тя иска своето. А аз ще направя необходимото, за да го получи", казва Тейлър.

Сподели.