L.A. Noire - първата видео игра в официалната селекция на Tribeca Film Festival

Pinterest LinkedIn +

Горещо очакваният криминален трилър L.A. Noire, който Rockstar ще издаде за PS3 и Xbox 360 на 17 май, е включен в официалната селекция на предстоящия филмов фестивал Tribeca, основан и организиран от Робърт Де Ниро, който ще се проведе в последната десетдневка на месец април в Ню Йорк.

L.A. Noire е първата игра, включена в официалната селекция на фестивала, придобил статута на един от най-престижните кино форуми в света, чието тазгодишно издание е десето поред.

Според Джеф Гилмор от Tribeca Enterprises, играта на австралийското студио Team Bondi, чийто главен герой е Коул Фелпс – детектив от лосанджелиското полицейско управление, разследващ заплетени случаи, свързани със серийни убийци, прави революция в развитието на ентъртейнмънт индустрията, обединявайки в едно въздействаща кинематография и високо интелектуално гейм преживяване.

Въпросната визия на L.A. Noire е постигната чрез уникалната система за улавяне и дигитализация движенията на живи актьори - MotionScan, и ще бъде разисквана на специалното интерактивно представяне на играта на 25 април в сериите Tribeca Talks.

Сподели.