Kylie Minogue с неоново шоу в София

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестната поп дива Кайли Миноуг (Kylie Minogue) изнесе двучасов концерт пред българска публика на столичния стадион "Локомотив".

Певицата пристигна в страната ни с нов имидж и блясък, за да представи новия си студиен албум – “Х”, издаден през ноември 2007 г., след успешната й борба с рака на гърдата.

Без да се възползва от подгряващ изпълнител, поп иконата излезе на стадиона около 21.00 часа.

На фона на ефектна мултимедия, обкръжена от 14 танцьори и няколко акробати, Кайли Миноуг изпълни някои от най-големите си хитове, като ги редуваше с парчетата от новия си албум.


Снимка: SME

Още второто й изпълнение – “Can't Get You Out Of My Head” успя да наелектризира публиката и я накара да затанцува в ритъма на парчето.

В изцяло нов аранжимент прозвучаха хитове, като “Spinning Around”, “On A Night Like This”, “Slow”, “ Fever” и др. С много танци и много чар бе съпроводена нейната версия на хита на Бари Манилоу (Barry Manilow) от 1978-“Copacabana”.

Песента “Kids”, изпълнявана заедно с Роби Уилямс, отново накара многохилядната публика да запее в един глас. Сред парчетата от новия й албум се откроиха изпълненията на “2 Hearts” и “In My Arms”.


Снимка: SME

След повече от час и половина шоу, по време на което Кайли смени 6-7 пъти сценичните си тоалети, тя се върна за бис, за да изпълни цели три песни, последната от които бе хитът й “I Should Be So Lucky”, включен в първия студиен албум “Kylie” (1988).

Като редуваше различни стилове – диско, фънк, латино, R&B и дори елементи на валс, Кайли Миноуг представи едно пищно шоу, придружено с много хореография, светлинни ефекти, танцьори и жив бенд.

Певицата умело поддържаше висок емоционалния заряд на публиката, като се впускаше в кратки, но непринудени диалози с нея.


Снимка: SME

Концертът на Кайли Миноуг, организиран от "София мюзик ентърпрайсис", е част от световното турне на поп иконата, стартирало на 6 май в Париж.

Обиколката включва 53 концертни дати в цяла Европа, като за пръв път в кариерата си Кайли ще изнесе концерти не само в България, но и в Турция, Румъния, Испания, Люксембург и Русия.

Сподели.