Kylie Minogue - Aphrodite Les Folies: Live In London

Pinterest LinkedIn +

Концертният филм на австралийската поп звезда Кайли Миноуг (Kylie Minogue), заснет по време на две от датите от тазгодишното й световно турне Aphrodite Les Folies в лондонската O2 Arena през април и излъчен на голям екран в цял свят, включително в България (през септември), излезе на DVD и Blu-Ray в няколко различни издания.

Aphrodite Les Folies се проведе между 19 февруари и 14 юли 2011 гoдина и е обявено за най-мащабното турне в 25-годишната кариера на Миноуг с най-екстравагантната концертна сцена, създавана някога.

Самата Кайли бе облечена с тоалети, създадени специално за нея и турнето от прочутите италиански дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана.

Изработено изцяло в театрален стил от творческия директор на Кайли Миноуг - Уилям Бейкър, който е и режисьор на концертния филм, турнето Aphrodite Les Folies обиколи 5 континента, 27 държави, 55 града и стана достояние на 575 000 души с общ боксофис от над $50 млн.

Само сцената обаче, с многото й подвижни елементи, седем елеватора, близо 600 осветителни тела и зрелищни фонтани е коствала бюджет от над $25 млн.

Форматите, в които се издава записът, са DVD с бонус 2CD с концерта и безплатен плакат, специален лимитиран DVD бокс сет с бонус 2DVD с концерта и специална книжка, както и Blu-ray DVD с бонус 3D DVD.

Траклист:

1. The Birth of Aphrodite intro
2. Aphrodite
3. The One
4. Wow
5. Illusion
6. I Believe In You
7. Cupid Boy
8. Spinning Around
9. Get Outta My Way
10. What Do I Have to Do
11. Beautiful
12. Slow
13. Confide
14. Can’t Get You Out Of My Head
15. In My Arms
16. Looking for an Angel
17. Closer
18. There Must Be An Angel
19. Love At First Sight
20. If You Don’t Love Me
21. Better The Devil You Know
22. Better than Today
23. Put Your Hands Up
24. Million Dollar Intro
25. On A Night Like This
26. All The Lovers

Разпространява Анимато Мюзик/ EMI Music


Сподели.