Купиха "на зелено" новия филм на Стефан Командарев

Pinterest LinkedIn +

Един от най-големите световни филмови разпространители "Бета Синема" закупи правата за новия филм на Стефан Командарев "на зелено", още преди филмът да бъде заснет. Новият проект със заглавие "В кръг" (Rounds) е част от трилогията, която режисьорът планира. Първата част с името "Посоки", която българските зрителите видяха в началото на годината, не само представи силен сюжет и добра актьорска игра, но и пожъна сериозен успех както в България, така и по света. Сега Командарев ще продължи с "разказването" на привидно различни истории, обединени от ключов мотив, но в центъра на събитията ще бъдат патрулките и събитията в нощна София.

"Това е голямо признание за мен и екипа, както и голяма отговорност. Когато подпишеш такъв договор, очакванията, които така или иначе са големи след успеха на "Посоки", неминуемо се вдигат. Парите от продажбата инвестираме във филма, защото средствата за неговата реализация са минимални – всяко подобно финансиране е от голяма помощ", споделя Командарев.

Снимачните нощи на "В кръг" вече стартираха. В в лентата ще видим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев-Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев-Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др. Режисьор е Стефан Командарев, оператор – Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти – Стефан Командарев и Катя Тричкова за "Арго Филм". Снимачният процес ще продължи до март месец 2019 г. с прекъсвания.

"В кръг" се осъществява с подкрепата на ИА "Национален филмов център", фонд "ЕВРОИМАЖ", Сръбски филмов център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната организация на служителите на МВР.
Сподели.