Култовият сериал "Приятели" се завръща в българския ефир

Pinterest LinkedIn +

Култовият за поколения телемани ситком "Приятели" (Friends) се завръща в българския ефир. Хитовата поредица ще стартира излъчване по bTV Comedy от 11 май, като ще се излъчва всеки ден от вторник до петък от 23:00 часа.

Зрителите ще могат с носталгия да си припомнят любимите си герои и комичните ситуации, в които те изпадаха по време на 10-те сезона, в които създателите на шоуто Дейвид Крейн (David Crane) и Марта Кауфман (Marta Kauffman) промениха жанра веднъж завинаги. 

От 1994 до 2004 г. сагата спечели редица награди "Еми"(Emmy), "Златен глобус" (Golden Globe Awards), Teen Choice Award и много други отличия.

Непознатите дотогава Дженифър Анистън (Jennifer Aniston), Къртни Кокс (Courteney Cox), Лиса Кудроу (Lisa Kudrow), Мат Льоблан (Matt Leblanc), Матю Пери (Matthew Perry) и Дейвид Шуимър (David Schwimmer) пък станаха любимци на цял свят и днес едва ли са много тези, които да не са чували имената им.

А за всички фенове на популярния ситком, които с носталгия си спомнят за него, какъв по-приятен начин да вдигнат тонуса на настроение, освен като се забавляват отново с любимците си?! Ние определено ще го сторим.


Сподели.