Куентин Тарантино все пак обмисля да снима уестърна The Hateful Eight

Pinterest LinkedIn +

Култовият режисьор Тарантино обича уестърните и въпреки че няма кой знае колко опит в жанра, доказа любовта си към него с хитовата лента Django Unchained (Джанго без окови).

През 2013 г. той обяви, че следващият му филм отново ще е уестърн и ще се казва The Hateful Eight. След като изпрати първоначалния сценарий на няколко "доверени" човека обаче, ръкописът изтече в интернет и проектът изглеждаше провален.

Въпреки че това първоначално отказа Куентин от проекта, явно впоследствие той е премислил и продукцията все пак ще бъде заснета или със същия сценарий или с нова негова версия.

Надеждите на феновете му се възродиха, след като Тарантино организира четене на сценария от актьори в Лос Анджелис, което беше прието много добре от над 1500 почитатели на режисьора. 

В събитието се включиха звезди като Кърт Ръсел, Самюел Джексън, Брус Дърн, Зоуи Бел, Джеймс Паркс, Тим Рот, Майкъл Медсън и др. 

Според режисьора снимките на следващия му филм ще започнат през зимата на 2014-2015 г. и тепърва предстои да бъдат обявени подробности около продукцията.

Сподели.