Кристофър Уокън и Джон Туртуро са Зевс и Хадес в Gods Behaving Badly

Pinterest LinkedIn +

Носителят на Оскар Кристофър Уокън (Christopher Walken), номинираният за Златен глобус Джон Туртуро (John Turturro) и номинираната за Оскар Шарън Стоун (Sharon Stone) ще се срещнат на снимачната площадка на комедията Gods Behaving Badly в Ню Йорк.

Тримата актьори ще се превъплътят в едни от най-могъщите древногръцки богове, напуснали Олимп, за да нарушават спокойствието на жителите на Голямата ябълка и в частност това на главните герои в лентата, чието действие се развива в наши дни – млада двойка, която открива, че има за съседи Зевс, Хадес, Афродита и още десетки други богове като Аполон, Артемида, Деметра, Дионис, Хермс, Персефона и др.

В ролите на простосмъртните Кейт и Нийл ще влязат Алиша Силвърстоун (Alicia Silverstone) и Ебън Мос-Бакрак (Stealth, The Lake House), а сред останалите актьори с божествени превъплъщения са Оливър Плат, Еди Фалко, Хенри Зебровски, Филиша Рашад и др.

С режисурата на Gods Behaving Badly се е заел Марк Търтълтауб (Marc Turtletaub), чиято филмография в това амплоа включва един-единствен късометражен филм – издаденият преди 3 години Looking at Animals. 65-годишният филммейкър има две номинации за Оскар в качеството си на продуцент (Little Miss Sunshine, Away We Go), което упражнява и в Gods Behaving Badly. Той е и сценарист на лентата, чиято премиера е планирана за догодина.

Сподели.