Кристофър Нолан избира sci-fi епиката Interstellar за свой следващ филм

Pinterest LinkedIn +

Сега след като трилогията The Dark Knight (Черният рицар) е зад гърба му, Кристофър Нолан (Christopher Nolan) се насочва към следващия си режисьорски проект, който ще е sci-fi епиката Interstellar.

Филмът първоначално е по сценарий на брат му Джонатан Нолан (Jonathan Nolan) и е планиран за Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) като режисьор. На мястото на Спилбърг обаче ще застане братът на Джонатан, който ще пренапише и сценария.

Разбираемо, детайли за сюжета липсват, като се знае само, че историята ще проследи космическото пътуване на група учени през черни дупка и ще разшири възприятията на човечеството за космоса.

Включването на Кристофър Нолан към проекта не е изненадващо, тъй като двамата братя вече имат няколко успешни проекта зад себе си, включително The Dark Knight (Черният рицар) и The Prestige (Престижът).

Филмът е продуциран от Кристофър Нолан, Ема Томас и Линда Обст, с Warner Bros. и Paramount Pictures зад гърба им.

Физикът Кип Торн, който е и основният вдъхновител за идеята на филма, ще участва в продукцията като технически консултант. Предстои да бъдат обявени детайли около актьорския състав и премиерата на филма.

Сподели.