Кристоф Валц става агент на Интерпол за продължението на Мъпетите

Pinterest LinkedIn +

Продължението на The Muppets (Мъпетите) от 2011 г. явно намери своя злодей в лицето на австрийския актьор Кристоф Валц (Christoph Waltz).

Новината все още не е потвърдена официално, а е споделена от Марк Грейзър от Variety в Twitter, което за някои е достатъчно потвърждение.

Все още няма много подробности около сюжета на продължението, освен че действието ще се развива в Европа и ще представлява смесица от последния филм The Muppets и класики като The Great Muppet Caper.

Филмът отново е режисиран от Джеймс Бобин (James Bobin), а Никълъс Столър (Nicolas Stoller) ще работи по сценария.

Снимките на The Muppets 2 се очакваше да започнат до края на 2012 г. за премиера през 2013 г., но липсата на детайли около продукцията може да означава известно забавяне с графика.

Междувременно Кристоф Валц в момента участва в снимките на новата драма на Тери Гилиъм (Terry Gilliam) - The Zero Theroem, където играе компютърен хакер, търсещ смисъла на живота в дистопичен свят. В края на декември пък излиза дългоочакваната му нова колаборация с Куентин Тарантино (Quentin Tarantino) - Django Unchained (Джанго без окови), в която е ловецът на глави Кинг Шулц.

Сподели.