Крисчън Бейл и Брадли Купър ще участват в American Bullshit на Девид О. Ръсел

Pinterest LinkedIn +

След участието си в един от най-очакваните филми тази година – "Черният рицар: Възраждане" (The Dark Knight Rises), Крисчън Бейл ще се присъедини към Дейвид О. Ръсел, с когото работи по Боецът, за новия филм на режисьора – American Bullshit. Слухове за участие в драмата, чиито сценарий е написан от Уорън Сингър, се носят и за Брадли Купър.

Сюжетът на American Bullshit се върти около агент на ФБР от 70те, убил няколко американски конгресмена. Все още не е известно какви ще са ролите на на Бейл Купър.

Лентата е финансирана от Меган Елисън и Annapurna Pictures, продуцирала "Непреклонните" (True Grit), както и предстоящата криминална драма с Крисчън Бейл, Том Харди, Гари Олдман и Джесика Частейн – Lawless.

Кариерите и на Бейл, и на Купър са във възход в момента, като и двамата актьори имат пред себе си по няколко продукции за предстоящите 2012 и 2013 г. Крисчън Бейл в момента снима освен Lawless, трилъра Out of the Furnace, където ще си партнира с Уди Харелсън, Зоуи Салдана и Кейси Афлек, както и драмата на Терънс Малик ("Дървото на живота") – Knight of Cups.

Брадли Купър от своя страна е зает със снимки по развиващата се по време на Голямата депресия драма – Serena, а последната трета част на култовата комедия "Последният ергенски запой" (The Hangover) вече е в продукция, като се очаква скоро да започнат и снимките.

Сподели.