Крис Норман се завръща в България с два концерта (в Пловдив и София)

Pinterest LinkedIn +

Осем години след последното гостуване на Крис Норман в България той отново идва, за да изнесе два концерта по покана на Радио 1 и Симфоникс. На 20 май гласовитият екс вокалист на легендарната група "Smokie" ще се качи на сцената на Античния театър в Пловдив, а ден след това, на 21 май, той ще бъде отново в Зала 1 на НДК, София.

Най-заклетите му фенове имат шанса да го видят, вероятно за последно в европейско турне. Гласът на "Smokie" идва, за да представи последния си албум с бенд от 10 човека и с обещание да има много рок, но и акустични изпълнения, за да чуем неостаряващите хитове "Midnight Lady" и "Living next door to Alice".

Когато през 1982 г. група “Smokie" се разпада, Крис записва и първия си соло проект – "Rock Away Your Teardrops". Следва сингълът "Midnight Lady", специално написан за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитер Болен и става платинен в цяла Европа.

Успехът му продължава неспирно и до 1998 г. записва цели осем албума. Крис Нормън изпълнява хитове от времето си със "Smokie" с личния си бенд, с който идва и в България. Британският певец, популярен както с песните на групата, така и със силните си солови парчета, ще посети страната ни като специален гост на Радио 1.

Билети за концертите в София и Пловдив може да намерите в мрежата на ePay GO.
Сподели.