Крис Норман отново на българска сцена

Pinterest LinkedIn +

Гласовитият екс вокалист на легендарната група "Smokie" Крис Норман ще се качи отново на сцената на Зала 1 в НДК на 21 май 2023 г. 20:00 часа, по покана на "Радио 1" и "Симфоникс".

40 години след първия си световен хит, рок легендата идва да докаже, че не е изпълнител, който може „да стои в някое чекмедже“. Осем години след последното си гостуване у нас Крис Норман пристига в България, за да изнесе два концерта.

Това е шанс за най-заклетите му фенове да го видят, вероятно за последно в европейско турне. Гласът на "Smokie" идва, за да представи последния си албум, с бенд от 10 човека и с обещание да има много рок, но и акустични изпълнения, за да чуем неостаряващите хитове "Midnight Lady" и "Living next door to Alice". Любимецът на поколения българи е подготвил микс от най-добрите си изпълнения – както негови самостоятелни, така и хитове на "Smokie". Някои изпълнения ще са изцяло в акустични версии, а други пък – класически здрав рок.

Когато през 1982 г. група “Smokie" се разпада, Крис записва и първия си соло проект – "Rock Away Your Teardrops". Следва сингълът "Midnight Lady", специално написан за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитър Болен, който става платинен в цяла Европа.

Успехът му продължава неспирно и до 1998 г. записва цели осем албума. Крис Нормън изпълнява хитове от времето си със "Smokie" с личния си бенд, с който идва и в България. Британският певец ще посети страната ни като специален гост на "Радио 1" - радиото, по което можете да чуете всички любими класически хитове. 

Билети за концерта в София може да намерите в мрежата на ePay GO на цени от 40 до 130 лева. 
Първите 300 билета ще бъдат на промоционална цена от 50 лева, за най-добрите места в залата. Промоцията важи до изчерпването на количествата.

Сподели.