Крис Браун с нов клип, вдъхновен от Майкъл Джексън (Видео)

Pinterest LinkedIn +

С четвъртия сингъл от четвъртия си студиен албум - F.A.M.E. - Крис Браун засвидетелства почитта си към покойния Майкъл Джексън (Michael Jackson), чийто хит от 1983 г. Human Nature е в основата на She Ain't You.

Парчето се завъртя в американския радиоефир около десетина дни след рилийза на F.A.M.E. в средата на март и достигна до 13-то място в класацията Hot R&B/Hip Hop Songs, въпреки че не е издавано на дигитален или твърд носител.

Режисьор на видеото към него е Колин Тили (Look At Me Now, Deuces, No Bullshit), а стилистиката му е издържана в духа на 80-те години – самият Крис Браун е облечен в бял костюм с черна риза и шапка, подобни на тези, с които е Майкъл Джексън в Smooth Criminal.

Клипът започва с посвещение към Джако, в което 22-годишният изпълнител, чиято кариера бе пред провал преди две години след скандала между него и бившата му приятелка Риана (Rihanna), го определя като своето "най-голямо вдъхновение". В подкрепа на това признание е и хореографията на Крис Браун и денс групата му, заимстваща някои от най-емблематичните движения и стъпки на Края на попа.


Сподели.