Крис Браун хваща пътя след драмата с Риана

Pinterest LinkedIn +

R&B звездата Крис Браун (Chris Brown) възнамерява да изкупи греховете си пред своите фенове, като им подари серия от концерти в Северна Америка.

Музикантът обяви, че планира да осъществи първото си турне, след като бе осъден на 5 години пробация и полагане на обществено-полезен труд за побоя, който нанесе на бившата си приятелка - певицата Риана (Riahanna) през месец февруари 2009 година.

Браун ще изнесе общо 17 концерта на територията на САЩ, като първото шоу е насрочено за 14 ноември в Хюстън. Обиколката ще приключи на 15 декември с изява в култовия Nokia Theater в Ню Йорк.


Крис Браун ни обеща вече да е добро момче

Част от приходите от продажбата на билети за всички дати ще бъдат дарени на фондацията Best Buddies International, чиито усилия са насочени в помощ на хора в неравностойно положение, както и на центъра Jenesse, борещ се срещу домашното насилие.

Междувременно, преди броени дни бе премиерата на новия сингъл на Риана - Russian Roulette, който ще влезе в предстоящия й четвърти самостоятелен албум Rated R, планиран за 23 ноември.

Сподели.