Кремираха тялото на Ейми Уайнхаус, сълзи и мъка на погребението (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Десетки хиляди почитатели се струпаха в Лондон за траурната церемония на поп звездата Ейми Уайнхаус (Ami Winehouse), която бе открита мъртва в дома си в събота.

Прощаването с един от най-големите таланти на британската музика се състоя в гробището Edgwarebury, но за съжаление на феновете, до тялото бяха допуснати само най-близките приятели и роднини на Уайнхаус, сред тях родителите й, продуцентът Марк Ронсън (Mark Ronson) и дъщерята на Ози Озбърн - Кели Озбърн (Kelly Osbourne).

Часове след церемонията, останките на певицата бяха кремирани, като родителите спазиха волята на самата Ейми. Макар и разстроени, баща и майка й, Мич и Джанис, се появиха пред струпалите се хора, като благодариха лично за оказаната им подкрепа. 

Междувременно първоначалните резултати от аутопсията не дадоха категорични резултати за причината за смъртта. Специалистите потвърдиха, че ще бъдат направени допълнителни изследвания, като най-големи шансове за изясняване на обстоятелствата се възлагат на токсикологичната експертиза. Данните от нея се очаква да са готови от 2 до 4 седмици.

Това обаче съвсем не попречи на различните спекулации в медиите. Според изданията, изненадващо не свръхдоза наркотици, а алкохолно натравяне е довело до смъртта на Ейми Уайнхаус. Тепърва обаче чакаме фактите да установят точната причина за трагедията.


Сподели.