Кречетало излъчва концерта на Judas Priest в София

Pinterest LinkedIn +

В третото издание на Световната музикална програма - КРЕЧЕТАЛО – всичко за софийския концерт на Джудас Прийст! "Кречетало" получи разрешение лично от групата да заснеме целия им концерт в София и в това издание на предаването зрителите на Нова Телевизия ще видят голяма част от него.


В предаването ще може да видите откровения на трима от създателите на групата – Роб Халфорд, Глен Типтън и К. К. Даунинг. "Кречетало" ще предложи и много “задкулисни” кадри от престоя на метъл титаните в София, малка част от сета на Куинсрайк, както и откровенията им за това, какво самите Куинсрайк мислят за Джудас Прийст (очаквайте специално предаване изцяло посветено на Куинсрайк, чийто софийски лайф също е заснет изцяло). В това издание на предаването ще видите и задълбочен поглед в историята на Джудас Прийст, както и част от единственото интервю, което Питър Гебриъл даде на българска земя.

И още една важна подробност – на 18 Юни 04 г екипа на "Кречетало" снимаше както за себе си така и за самите Джудас Прийст! Групата поиска и получи пълен запис от софийския си концерт от "Кречетало" за да го включи в предстоящото си DVD!

Втората част от софийския концерт на Джудас Прийст ще бъде излъчен отново в "Кречетало", следваща седмица, на 4 юли 2004-та.

Инфо: КРЕЧЕТАЛО

Снимка: Avtora.com

Сподели.