Красимир Аврамов се размина с покушение на Евровизия 2009

Pinterest LinkedIn +

Руските специални служби са предотвратили терористичен акт на "Евровизия", твърди руското издание life.ru. Атентатът е бил предвиден за деня на първия полуфинал на тазгодишното издание на конкурса - 12 май.

Именно тогава пред публиката се изяви и родният представител в надпреварата - Красимир Аврамов с песента "Illusion", която не успя да се класира за финала.

Според изданието, часове преди началото на шоуто, службите от ФСБ са намерили в олимпийския комплекс в Москва полиетиленов пакет с шест патрона за 9-милиметров пистолет.


Краси се уплаши от покушение и затова предпочете да не впечатлява с изпълнението си...

Властите предполагат, че става дума за готвено покушение срещу някоя от звездите, които се изявиха същата вечер на сцената. Вследствие на инцидента, охраната на конкурса ще бъде засилена с още по-строги мерки.

Вторият полуфинал на "Евровизия 2009" ще се състои на 14 май, а големият финал - на 16-ти. До момента държавите, които със сигурност ще вземат участие на финала, са Турция, Швеция, Израел, Португалия, Малта, Финландия, Босна и Херцеговина, Румъния, Армения и Исландия, както и основателите на конкурса - Франция, Великобритания, Германия, Испания, и домакинът на 54-то издание на "Евровизия" - Русия.

Сподели.