Кранево открива летния сезон с Фестивала на цацата!

Pinterest LinkedIn +

Специален гост е групата "Boney M Experience"

Кранево открива летния сезон с традиционния и вече любим на малки и големи Фестивал на цацата!Атрактивна програма, много музика, танци, игри и богата кулинарна селекция ви очакват на 14, 15 и 16 юни 2024 в северния ни курорт.

Хиляди туристи от цялата страна пристигат в Кранево за тридневната фиеста, чиято кулминация тази година са специалните гости в програмата - музикантите от "Boney M Experience" - групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация и обещава да взриви сцената с любимите хитове на няколко поколения.

Първият фестивален ден ще ви посрещне с танцови и вокални състави от Грузия, концерти на група "Oxidised", Алекс и Стефан, Георги Шопов („Гласът на България 2020) и Ива Иванова. Веднага след тях сцената ще бъде пометена от "Керана и Космонавтите".Във втория фестивален ден очакваме много състави от България, Грузия, Украйна, както и неповторимото шоу на царете на хумора „Тутурутка“. "БГ Дуетът" ще вдигне градуса на настроението с вечните български хитове, преди "Boney M Experience" да сътворят незабравимото си шоу в Кранево!
Програма
Третия ден от Фестивала на цацата ще бъде посветен на фолклорните традиции. Освен много местни и самодейни артисти и изпълнители ще видим и чуем талантливите Ива и Велислава Костадинови, както и оркестър "Vivo Montana", които няма да оставят нито един човек в публиката безучастен към духовата музика.Куклен театър за най-малките, игри, работилници и кулинарни състезания ще забавляват всички посетители през деня. А за всички, които искат партито да продължи до ранни зори, ще има и "Silence Disco Party" на плажа!

Очакват ви и много прясна цаца и студена бира!

Входът и тази година е свободен!


Фестивалът на цацата се организира със съдействието на Община Балчик и Кметство Кранево!
Сподели.