Кралицата на бразилската мода Ракел Цимерман свали всичко за Purple Magazine (18+)

Pinterest LinkedIn +

Мнозина определят Ракел Цимерман (Raquel Zimmerman) като новата Жизел Бюндхен (Gisele Bundchen) не само заради факта, че и двете представят повече от достойно бразилските позиции в световната мода, но и заради безспорния им ореол на секссимволи.

Мнозина определят Ракел Цимерман (Raquel Zimmermann) като новата Жизел Бюндхен (Gisele Bundchen) не само заради факта, че и двете представят повече от достойно бразилските позиции в световната мода, но и заради безспорния им ореол на секссимволи.

Грациозната красавица с немски корени обаче тепърва има да печели дивиденти от изявите си по модните подиуми, въпреки че дефилира за първи път едва 14-годишна.

Днес Ракел Цимерман може да се похвали с участия за Черути, Келвин Клайн, Армани, Валентино, а отделно от това украсява десетки корици на популярни списания.

За разлика от Жизел обаче, Ракел Цимерман е далеч по-провокативна и често успява да скандализира обществеността - както и с появата си в новия брой на Purple Magazine.

В него тя е абсолютно гола, признавайки: "Харесвам тялото си такова, каквото е. Който не, има избор - на света има достатъчно красиви жени" Откровена, естествена и красива - да, това е Ракел Цимерман, лицето на бразилската мода.

Сподели.