Кралят на културизма Рони Колман се предаде пред българската ракия

Pinterest LinkedIn +

Една от най-големите звезди в световния културизъм - осемкратния мистър Олимпия Рони Колман (Ronnie Coleman) клекна пред... традиционната българска ракия.

Биг Рон, както го наричат почитателите му, е идол дори за Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) и Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), които никога не са крили пристрастията си към постиженията му.

По време на гостуването му у нас Рони реши да опита типичните за страната ни специалитети, като верен на теглото си от близо 150 килограма мускулна маса директно си поръча една "голяма".


Иска ни се да добавим някой коментар, но просто не смеем...

След гаврътването на екс на родната "огнена вода", Колман реагира с думите "Уау, много люто бе", но въпреки това с усмивка одобри избора си. Показа още, че е харесал и българската лютеница и естествено... пържолите.

И докато Колман се бореше с менюто, жена му Кристин, запленена от фолклора ни, се впусна да играе хоро с членове на група за народни танци, изненадвайки с доста бързо усвояване на безспорно трудните стъпки.  Иначе Рони Колман бе в България, за да представи невиждано шоу за всички почитатели на световния културизъм...

Сподели.