Край на TV+?

Pinterest LinkedIn +

Телевизия "TV+" е спряла излъчването на новини и актуални предавания. Тази новина се разбра от публикация на едно от лицата на телевизията - Веселин Дремджиев, който обяви в социалните мрежи, че в петък предаването му "Денят" няма да бъде излъчено. В поста си той пише още, че "TV+" не е получавала заплащане за съдържанието си от "Булсатком" от няколко месеца."

На практика медията не е получавала дължимите плащания от компанията "Розенфелд и Ко", която е собственик на телевизията и е дъщерна на кабелния оператор "Булсатком".

Позицията на Булсатком е цитирана в публикацията на Дремеджиев: "Ние сме жертва на изнудване и 9 месеца TV+ отказва да води конструктивни преговори с новото ръководство на компанията".

Предстои да разберем какво ще е бъдещето на телевизия "TV+" .

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.