Костадин Велков e големият победител във "Фермата"

Pinterest LinkedIn +

Половината от зрителския вот отиде при лидера на „Канатица“, който спечели оспорваната надпревара със 70 точки!

Един забележителен спортист, екипен играч, вдъхновяващ съотборник, добър съпруг и баща на две деца се превърна в достоен пример и покори сърцата на зрителите във „Фермата: Нишката на живота“. Футболистът Костадин Велков от отбор „Канатица“ заслужено грабна голямата награда от 100 000 лева на оспорвания финал на живо по bTV, след като показа висок дух и качества на автентичен лидер в стопанството край село Боснек, бори се достойно на Арената и получи 50 на сто от зрителския вот.

Благодаря на всички, които гласуваха за мен. Не се отказах в нито един момент. Бих се и за себе си, и за отбора си. Мечтите стават реалност!“, каза Костадин и вдигна чека под дъжд от златни конфети и възторжени възгласи в деветия сезон на предаването. Участникът, който е печелил Купата на България и се е състезавал за германски отбори, а днес е туристически консултант и доброволно води футболен тим към фондация за деца в риск, посрещна победата, заобиколен от семейството, близките и съотборниците си от „Канатица“. „Червеният“ отбор прие спортиста за свой водач още в началото на приключението и го подкрепяше шумно и сърцато на финала.

На финала на

След Костадин, на второ място с 16 процента от гласовете на зрителите се нареди продавачката на цветя Емилия Георгиева, следвана от сервитьора Андрей Стефанов, който получи 11% одобрение от феновете на предаването. Четвърти остана земеделецът Георги Георгиев (10%), пета - балерината Мартина Сергиева (9%), а шеста - студентката по право Линда Бонева (4%). Във „Фермата“ 9 всички те бяха част от „Елбетица“.

През този сезон за пръв път в историята на риалитито участниците стигнаха до финала в два конкурентни отбора. Разделени на жени и мъже, шестимата претенденти за титлата показаха на какво са способни в поредица от тежки битки на Арената за координация, бързина, сила, издръжливост и знания по българска история. Победителят беше определен според представянето си в сблъсъците, гласуването на фермерите и вота на зрителите, който по традиция има основна тежест за крайния резултат.

Деветият сезон на „Фермата“ роди не само съперничества, но и искрени приятелства и една красива любовна история. На финала двама от риалити героите - актрисата Присияна Люцканова и земеделецът Георги Георгиев - откровено признаха, че са се влюбили в стопанството и вече делят общ дом.

Аплодисменти за борбеността и силата, които Костадин показа на грандиозния финал, както и за достойната му игра през изминалите няколко месеца.

Кастингът за следващия сезон на най-българското риалити вече е отворен и всеки желаещ да участва може да се запише (https://fermata.btv.bg/casting).

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.