Космическата стратегия Habitat излезе в Steam Early Access

Pinterest LinkedIn +

Космическата сървайвъл стратегия Habitat, чието издаване е планирано за декември 2014 година, вече е на разположение, макар и в незавършена и непълна версия, в Early Access секцията на Steam.

Заглавието се разработва от американското независимо студио 4gency с бюджет, осигурен от Kickstarter, и ще бъде издадено за Xbox One, PC, Mac и Linux от Versus Evil. В настоящата си Early Access версия, която може да бъде закупена за 14,99€ (или с 5€ отгоре за 2-Pack изданието с допълнителен код), Habitat предлага на играчите възможността да проучват и експлоатират чрез своите инженери процедурно генерираното космическо пространство около себе си, изграждайки ново място за живеене за човечеството.

Начините за интеракция с обектите, намиращи се на орбита около Земята, са достатъчно много и колкото конструктивни, толкова и деструктивни според начин на употребата им, за да може човек да се забавлява с часове, създавайки тотален хаос в света на Habitat. Още повече че геймплеят на играта не се изчерпва с изграждането, а включва и епични космически битки.

Сподели.