Kонцертът на Tarja Turunen се мести в "Арена Армеец София"

Pinterest LinkedIn +

Концертът на финландската суперзвезда Tarja Turunen ще се състои на 26 януари 2012 година в новата мултифункционална "Арена Армеец София", а не както бе обявено първоначално - в столичната зала "Христо Ботев". Промяната се налага, поради големия интерес към събитието, организирано от Loud Concerts.

По време на шоуто, публиката ще бъде разположена на терена в "Арена Армеец София", а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се използват.

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата. Посетител, който пуши на територията на "Арена Армеец София", ще бъде изведен навън, без възможност да се върне обратно в съоръжението, предупреждават организаторите.

Билетите за концерта на Tarja Turunen се разпространяват в мрежата на Ticketstream. Пропуските са на цена от 40 лв., като на място в деня на концерта ще струват 50 лв. Началният час на събитието е 20:00. Закупените досега билети ще важат за новата зала без нужда от презаверка.

Вече са известни и подгряващите групи, които ще се качат на сцената в "Арена Армеец София" преди Tarja Turunen. Това са италианските банди Sylpheed и Scala Mercalli.

Шоуто на 26 януари ще е петото гостуване на Tarja Turunen в България, след два концерта на звездата в София, участие на фестивала Каварна Рок Фест 2010 и спектакъла й в Античния театър в Пловдив на 21 септември 2011 година.

Датата е част от световното турне на Tarja Turunen в подкрепа на актуалния й албум What Lies Beneath. След обиколката, певицата и групата й ще се съсредоточат върху записите на нов студиен проект и не възнамеряват да изнасят концерти в близките пет години.

Сподели.