Концертът на Red Hot Chili Peppers се мести в "Арена Армеец"

Pinterest LinkedIn +

Koнцертът на Red Hot Chili Peppers ще се състои в зала "Арена Армеец", вместо на стадион "Георги Аспарухов". Датата на събитието остава същата – 1 септември 2012 г., 20.00 ч.

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в Арена Армеец ще бъдат абсолютно идентични с тези на стадион Георги Аспарухов. На терена ще има също три зони за правостоящи, а на трибуните четири зони за седящи. Всички билети за правостоящи ще са валидни и за Арена Армеец, без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата.

Процедурата ще може да се осъществи от понеделник (9 юли) до 1 септември, 20.00 ч., в деня на концерта на следните места: касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София, централен офис на Тикетпро, ул. Шандор Петьофи №28 и на касата на Арена Армеец, София, включително и в деня на концерта.

Информация и билети за концерта >>

Причината за преместването на събитието е в недостатъчните билетни продажби до този момент, два месеца преди датата на провеждането му, съобщават организаторите на шоуто София Мюзик Ентърпрайсис. При нормални обстоятелства, в другите европейски страни, билетите обикновено се изкупуват много по-бързо, но случаят в България не е такъв. Публиката тук е свикнала да взема билети в последния момент.

За да се избегне рискът, концертът на артист от такъв ранг да не се състои пред пълен стадион, мениджмънта и промоутъра решиха да го преместят в зала, дори това да означава доста хора да не успеят да гледат шоуто.

"Тъй като в момента има много ограничен брой непродадени билети, ние бихме посъветвали феновете да побързат със закупуването им", казва се още в изявлението на организаторите.

Сподели.