Концерт на "The Killers" по БНТ 1

Pinterest LinkedIn +

Днес, 27 февруари, веднага след късната емисия новини "По света и у нас" БНТ 1 ще излъчи концерта на американската рок група "The Killers" - "Live From The Royal Albert Hall".

През юли 2009 г. "The Killers" подарява на феновете си незабравимо концертно изживяване във величествената лондонска зала "Роял Албърт хол", където представя най-големите си хитове на живо. Няколко месеца по-късно групата издава зрелищното си двудневно участие там в аудио и DVD формат под заглавието "Live from The Royal Albert Hall". Видеото запечатва интимните моменти на бандата с техните верни почитатели и изпълненията на песни като "All These Things That I’ve Done", "Human" и "Somebody Told Me".

Гледайте концерта на "The Killers" тази неделя по БНТ 1, веднага след късната емисия новини "По света и у нас"!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.