Концерт на Hatebreed във “Фрактура”

Pinterest LinkedIn +

Концерт на Hatebreed и подробности за предстоящия в столицата метъл фест “Metal Repulsive Blasphemy” ще бъдат представени тази неделя - 10 април в предаването “Фрактура” по телевизия ММ.


Организаторите на “Metal Repulsive Blasphemy” фестивала - The Оther Side и Независимата бургаска музикална сцена ще представят участниците - 9 от най-добрите български дет и блек метъл банди и ще дадат повече подробности за протичането на събитието.

В шоуто ще може да се види запис от концерта на хардкор зверовете Hatebreed в Брюксел през 2003 г. Ще бъдат излъчени 5 песни, сред които са и хитовете “I Will Be Heard” и “Before Dishonor”.

“Фрактура” ще покаже за първи път у нас третия клип от последния албум на Apocallyptica – „Life Burns“, в който участва вокалистът на The Rasmus, Лаури Йонен (Lauri Ylönen). С премиери ще бъдат и видеклипове на Black Label Sosciety, Disbelief, Ivanhoe...

В предаването място ще намерят клипове и концертни материали на Slipknot, Metallica, Rammstein, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Kreator и много други.

“Фрактура” се излъчва по Телевизия ММ всяка неделя от 22:00 ч. с пълно повторение във вторник срещу сряда от 01:00 ч.
Сподели.