Компилация - Ministry of Sound The Annual 2006

Pinterest LinkedIn +

“Ministry of Sound The Annual 2006” е второто издание на култовия английски денс лейбъл, което се появява на българския пазар, след “Clubbers Guide 2005”. В него са влезли 20 клубни хита, сред които както нови, така и утвърдени хитове като “Little Love” на Лил Лов, “I See Girls” на Студио Би, “Star To Fall” на Кабин Крю и “Love Me” на Моранди.

Изненадата е, че всички тези познати хитове са включени в компилацията в ексклузивни ремикси, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. Сред ремиксаторите личат имената на Юнайтинг Нейшънс (“Out Of Touch”), Фримейсънс (“Love On My Mind”), Иън Кери, DJ Чус и много други.
Сред останалите имена, включени в компилацията, се открояват Ултра Нате, Лий Кабрера, Д-р Кучо, Грегър Салто и Три Драйвс.
 
Две от големите изненади в компилацията са българските премиери на клубните хитове на Кобърн (“We Interrupt This Programme”) и Стийв Мак (“Lovin’ You More (That Big Track)”), които са в каталога на Ministry of Sound и от няколко месеца са фаворити в английските клубове.
 
Кобърн е електро-денс проекта на диджеите Пийт Мартин и Тим Хийли. Името им идва от холивудската легенда Джеймс Кобърн. Двамата записват заедно от 1993 г. насам, но едва сега успяха да пробият.
 
“That Big Track” се появява за първи път през 2004 г. като инструментал. Версията е приветствана от Пийт Тонг, който непрестанно я пуска в предаването си, където е чута от вокала на Дърти Вегас -  Стийв Смит. Той толкова много харесва инструментала, че веднага се обажда на Стийв Смит и го моли да запише вокали.
 
“Ministry of Sound The Annual 2006” е поредният продукт с марката на култовата компания, който се появява на нашия пазар. Тази година феновете на Ministry of Sound имаха възможността да се насладят на няколко партита в българските клубове с най-добрите диджеи на лейбъла. Междувременно в ефира на радио Сити в цялата страна стартира предаването “Ministry of Sound Session”, което всяка седмица представя ексклузивен микс на световноизвестен диджей като Пол Ван Дайк, Том Невил, Санди Ривера и мн. др.
 
Всичко това е само началото на успешното партньорство между издателите на компилацията за България - Ка Мюзик Плюс и Ministry of Sound. От офиса на английския денс лидер обещават много изненади през 2006 г. за всички български денс фенове.
 
Траклист:
 
1. Alex Guadino & Jerma pres. Lil’ Love – Little Love (Club Mix)
2. Studio B – I See Girls (Freemasons Remix)
3. Steve Mac & Steve Smith – Lovin’ You More (Vocal Club Mix)
4. Fallen Angels – City Life (Herd & Fitz mix)
5. Digital Dog – Clothes Off (Digital Dog Club Mix)
6. Guadino feat. Ultra Nate – Bittersweet Melody RMXS (KTF Vocal Remix)
7. Angel City – Sunrise (JJ Stockholm Remix)
8. Lee Cabrera – I Watch You (Ian Carey Remix)
9. Cabin Crew – Star To Fall (Uniting Nations Remix)
10. Dr.Kucho! & Gregor Salto – Can’t Stop Playing (Vocal Mix)
11. Coburn – We Interrupt This Programme
12. Morandi – Love Me (Maximo’s Remix)
13. Freeks Jam – I Like It (Gambafreaks Vs.Fedo Club Mix)
14. Benassi Bros feat. Dhany – Every Single Day (Club Version)
15. Activ – Free Ride
16. Three Drives – Greece 2000 (DJ Chus Remix)
17. Don Bosco – Cherry Girl (Dance Floor Mix)
18. Stunt – Raindrops (Extended Mix)
19. 4 Strings – Sunrise (Original Mix)
20. Ron Van Den Beuken – Sunset (Ron Van Den Beuken Mix)
Сподели.