Компилация - Dance It vol. 23

Pinterest LinkedIn +

С настъпването на лятото на българския музикален пазар се появи най-новата част на най-успешната поредица от хитови колекции, създавани у нас - "Dance It", vol. 23.

Както и в предините издания на компилацията подборът на парчетата е да едни от най-уважаваните редактори на музикални медии в страната. Този път зад проекта стои радио “Експрес”, а селекцията на изпълненията не е случайна и е направена така, че да бъде създадена една приятна компилация от вече утвърдени супер хитове, нови парчета на популярни изпълнители (които ще бъдат едни от най-слушаните в следващите няколко месеца), както и някои не чак толкова известни, но приятни песни.
 

Новият vol. 23 ще продължи успешната традиция, тъй като в него намират място най-новите хитове на изпълнители като Ищар (Ishtar), Morandi, Accent, Sylver, Filterfunk, Benassi Bros и други. Всичко това означава общо 20 от най-големите хитове от ефира на радио “Експрес” и близо 80 минути денс музика.
 
Безспорно най-голямата звезда в Dance It vol.23  е Ищар и новият й сингъл – Ragga Boom. След невероятния успех на Habibi (Sawah), Ragga Boom предвещава да се превърне в едно от най-горещите парчета това лято. Това изпълнение е дует на етно примата с MC Флай. Парчето е втория сингъл от дебютния солов албум на Ищар - "Je sais d`ou je viens".
 
Dance It vоl. 23 продължава с поредния суперхит на румънската сензация Morandi – Falling Asleep. Парчето е пилотен сингъл от новия албум на най-популярната румънска група у нас – Mind Fields. Песента вече успя да покори класациите в северната ни съседка, оглави чарта за най-популярни песни Romanian Top 100 и е на път да повтори успеха на предишните два сингъла на Morandi – Love Me и Beiju (Uh-la- la).
 
Холандският проект Filterfunk и тяхното първо парче S.O.S.  - Message In A Bottle допълва настроението в албума с кавър на класиката на легендарната британска група Police, където е включен оригиналният глас на самия Стинг.
 
Под номер 4 в траклиста на Dance It vol. 23 е още един кавър. Този път това са белгийците Sylver, които са направили преработка на хита на шведската група АББА – Lay All Your Love On Me. За много кратко време изпълнението успя да влезе в едни от най-престижните европейски класации. Ремиксът е дело на DJ Wout.
 
JoKero пък се казва чисто новото парче на четиримата румънци от Accent. Самата кралица на Холандия покани Accent  да изнесат концерт по повод рождения й ден. Приемайки поканата те уважиха Нейно Величество с чисто нов сингъл – именно JoKero.
 
По-нататък "Dance It", vol. 23. просвирва новия сингъл на британската момичешка банда Clea – Lucky Like That. Трите момичета бяха определени за “Най-секси групата в Европа”, а критиката в Англия определя Клиа като новите Spice Girls. Изпълнението, което е включено в настоящия албум е част от максисингъла и е ремикс на Uniting Nations.
 
На последното 20-то място в траклиста на компилацията е хита "Say Say Say (Waiting 4 U)" на Hi_Tack. Това е новият проект на холандските продуценти Коен Грионевелд и Адди ван дер Зван, кавър версия на поп-класиката на Майкъл Джаксън и Пол Макартни от 1983 г. – “Say Say Say”.

На MC и CD от Ка мюзик +, с медийната подкрепа на радио “Експрес”.
 
DANCE IT vol. 23
 
1. Ishtar – Ragga Boom (English version)
2. Morandi – Falling Asleep (Losing My Baby) (album version)
3. Filterfunk – S.O.S. (Message In A Bottle) (Hi_Tack radio edit)
4. Sylver – Lay All Your Love On Me (radio mix)
5. Benassi Bros feat. Sandy – Feel Alive (radio edit)
6. Akcent – JoKero (radio version)
7. Basto! – Rock With You (radio edit)
8. Lil’ Love – Waiting For Tonight (radio edit)
9. Starstylers feat. Michy – Keep On Moving (radio edit)
10. DJ Rob Boskamp feat. Rocq-E Harrell – In The Evening (Rockefeller radio edit)
11. O-Jay.com – Another Night (alternative short cut)
12. Clea – Lucky Like That (Uniting Nations radio edit)
13. First Impression – Nine Million Bicycles (dance mix)
14. Antibazz vs. Deep Melange – Wonderful Life (radio version)
15. Roya – Turn Me On (radio edit)
16. Roy Gates – Lose Myself (radio edit)
17. DJ Ross vs DY – Beat Goes On (On The Radio)
18. Anneke van Hooff – Give (radio mix)
19. Collins Avenue – Sussudio (radio edit)
20. Hi_Tack – Say Say Say (Waiting 4 U) (radio Mix)
Сподели.