Колин Фарел залюби морска нимфа! Първи постер и трейлър на Ondine в мрежата!

Pinterest LinkedIn +

Първи постер на новия филм на хитовия британски режисьор Нийл Джордан (Nеil Jordan) - Ondine излезе в мрежата.

Фентъзи драмата е модерна екранизация на приказката за Сиракюз - беден рибар, чийто живот се преобръща, след като улавя в мрежите си мистериозно създание в образа на красива жена. Той се влюбва безумно в нея, въпреки че дъщеричката му смята, че тя е морска нимфа.

Главната роля е поверена на холивудския секссимвол Колин Фарел (Colin Farrell), партнира му полската актриса, родена в Мексико, Алисия Бачледа. (Тук вероятно е моментът да споменем, че двамата се залюбиха по време на снимките и през ноември миналата година тя му роди син - Хенри Тадеуш).

Освен режисьор, Нийл Джордан, който е носител на Оскар за The Crying Game от 1993 година, е също така и автор на сценария. В ролите пък можем да видим още Тони Къран, Стивън Риа (един от любимците на режисьора), Дервия Кирван и др.

Ondine вече бе представен на фестивала в Торонто през септември, както и на този в Дъблин преди броени дни, но официално се очаква в лимитиран брой киносалони в САЩ на 4 юни. Все още няма яснота кога ще можем да го гледаме в България.

Холивудските секссимволи - мъже >>

Сподели.