Колин Фарел води преговори за участие в Saving Mr. Banks на Disney

Pinterest LinkedIn +

Колин Фарел (Colin Farrell), когото предстои да видим в римейка на Total Recall (Зов за завръщане), обмисля възможността да се включи в нов проект на Disney.

Актьорът води преговори за присъединяване към Ема Томпсън (Emma Thompson) и Том Ханкс (Tom Hanks) в историческата драма, разказваща за живота на самия Уолт Дисни (Walt Disney) – Saving Mr. Banks.

Филмът представя историята за борбата за права върху класиката "Мери Попинз" между Дисни, който ще бъде изигран от Том Ханкс, и авторката на произведението – Памела Травърз, в чиято роля ще влезе Ема Томпсън.

Колин Фарел е все още на ниво преговори. Желаната от него роля е на бащата на Травърз, който е починал, когато тя е била на седем.

Освен в римейка на Total Recall, Фарел наскоро приключи снимки и за комедията Seven Psychopaths на Мартин Макдона (Martin McDonagh), която се очаква в началото на ноември. В нея той си партнира със Сам Рокуел (Sam Rockwell), Уди Харелсън (Woody Harrelson), Аби Корниш (Abbie Cornish) и Кристофър Уокън (Christopher Walken).

Сподели.