Коя е TITA и какво е за нея да работи с Криско в Adamand Records?

Pinterest LinkedIn +

Сякаш за една нощ от участничка в един от изминалите сезони на X Factor TITA се превърна в една от най-слушаните български певици с песента си Voodoo Kukla. Как стана това? Криско, естествено...

Младата изпълнителка, чието истинско име е Христина Христова, е поредната млада дама след Гери-Никол, която е продуцирана от популярния рапър. На нея се падна и честта да бъде първата звезда в лейбъла му, наречен Adamand Records.

Тя споделя пред "24 часа", че работи със страхотни професионалисти, като самият Криско "винаги изпипва всички детайли в звученето на едно парче. Разбираме се добре и почти винаги сме на едно мнение."

TITA добавя, че едно от силните качества на продуцента е способността му да усеща коя песен на кой певец подхожда. Двамата вече дори работят по второто й парче, което се очаква в началото на 2017 г.

Началото за Христова е през 2014 г., когато сестра й я записва за предварителните кастинги на X Factor. След като минава първите кръгове, тя продължава напред в групата Sweet 16 заедно с Гери-Никол и Мишел Страмински. 

"Поддържам връзка с момичетата. С едната повече, с другата по-рядко, но си ги обичам и двете", споделя TITA пред "24 часа", "Бих направила нещо с тях, защо не." 


Сподели.