Кои са най-щедрите звезди за изминалата 2016 година?

Pinterest LinkedIn +

Ще запомним годината с много неща, защото беше изпълнена със събития, които разпалиха страстите. Някои наистина бяха добри, а други - не съвсем. В самия край на декември ни напуснаха Кари Фишър, изиграла култовата роля на принцеса Лея в Star Wars (Междузвездни войни), както и поп иконата Джордж Майкъл.

Сега обаче ще обърнем внимание на нещо друго, нещо позитивно и подходящо за празниците, а именно - на най-щедрите звезди, които са дарявали много за благотворителност и са подпомагали различни каузи.

В класация, съставена от DoSomething.org, виждаме звездите единствено в тяхната добра светлина, и то не сравнени според сумите, които са дарили, а според акциите, в които са се включили. 

На върха е чаровната певица Beyonce, която освен с добрия си вкус за музикални клипове остана на върха и със стилните си тоалети и скандалния албум Lemonade. Тя успя да дари много за различни каузи като Black Lives Matter, инициативи за равенство между половете, както и за водната криза в Мичиган. 

След нея се нарежда Лин-Мануел Миранда от хитовия мюзикъл Hamilton. През 2016 г. актьорът застана зад LGBT общността, подготвяйки специална реч по темата за наградите Tony. Заедно с Дженифър Лопес пък организираха благотворителна кампания и издадоха песента Love Make the World Go Round за хората с психични проблеми в Орландо, Флорида.

Деми Ловато и Тейлър Суифт също не остават по-назад, защото и двете са дарили огромни суми на нуждаещи се. Втората е сред звзездите, помогнали и за възстановяване на общността след голямото наводнение в Луизиана.

Сред останалите звездни имена се нареждат и тези на певиците Зендая, Лейди Гага и Майли Сайръс. 


Сподели.