Кой придружи актьорите от "Завръщане" на червения килим

Pinterest LinkedIn +

Един от любопитните детайли около официалната предпремиера на новия филм на Ники Илиев "Завръщане" е кои бяха придружителите на звездите на червения килим. Диляна Попова бе придружена от Асен Блатечки и техния син, Евелин Костова също разкри кой е мъжът до нея, а Ники Илиев и Башар Рахал бяха със своите семейства.

Александър Кадиев пристигна с приятелката си, с дъщеря си и с още 40 приятели. Те бяха геймърите, с които актьорът играе любимите си компютърни игри. Кадиев лично бе осигурил поканите за тях, за да могат заедно да се забавляват с комичния му образ във филма. Сред останалите звездни гости бяха Александра Богданска, Михаела Филева, Надя и Иван Тишев, който е и композитор на музиката, Миролюба Бенатова и Любомир Ковачев.

На премиерата стана ясно, че Александър Кадиев има 18-годишен син. Тази сюжетна линия е само част от непредсказуемите и емоционални истории, които разплакаха много от зрителите, дошли на прожекцията, както и самия Кадиев. Башар Рахал и Ники Илиев, които са сценаристи на филма, издадоха, че в сюжета са преплетени и много лични случки.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.